Putem incerca reparatia placii , pretul fiind de Euro la cursul BNR. Buna ziua Se repara , puteti veni cu el pentru o constatare gratuita? Indraznesc sa va abordez pentru ca observ ca aveti solutii pentru orice problema. Mi-au spus ca dupa aceea a stat 5 minute aprins, s-a stins si nu a mai pornit. Buna ziua , Este o problema fregventa la seria DV. Buna ziua, In principiu este defect ecranul.

Uploader: Kajilrajas
Date Added: 24 November 2011
File Size: 29.80 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 30941
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Buna ziua, Reincalzirea cipului nu solutioneaza problematrebuie facut un reball sau schimbat cipul pentru ca reparatia sa fie de calitate.

Placa de baza MSI H97 PC Mate

Intrebarea mea este daca se poate schimba la dumneavoastra si daca placa video integrata, care ar fi pretul final. Buna ziua Din cate spuneti posibil sa fie cipul video.

Buna ziua Cipul video mai mult ca sigur. Pentru a afla un preturi pentru alte placi video va rugam sa contactati magazine de specialitate gen emag.

Eu ma gandeam sa fie ori de la placa de baza ori de la placs video. Salut, Am si eu un hp pavilion dv6 si imi totul merge frumos pana la un moment placa video integrata cand imi apar niste dungulite subtiri pe tot ecranul, dar daca misc putin de ecran-ul laptop-ului imi dispar. Sa fie de la placa video. Placa video integrata ziua, In generaleste un defect al placii video.

Buna ziua,am un laptop sony vaio vgn fe41m placa video integrata nitegrata imi apare pixelat ca si cum ar fi placa video in biti putini,Am schimbat dispaly-ul dar se vede la fel,am miscat cablul dintre placa de baza si dispaly si nu are nici un efect ,mentionez ca pe monitorul extern se vede perfect.

Related Drivers:  PN73PVS-M DRIVER FOR WINDOWS 7

Puteti sa folositi serviciile unui curier si placa video integrata 24h ajunge in service.

Buna ziua ,am si eu o problema cu laptopul model msi L mic ,apare doar jumatate de imagine respectiv partea placa video integrata jos se vede iar sus nu mai apare nimic doar linii colorate. Clubul Reparaciosilor — Str.

Laptopuri – Model Placa Video: Intel HD Graphics 3000

Cu respect, Ionut H. Buna ziua Greu de pus un diagnostictrebuie vazut de un inginer.

Dupa fiecare cadere — artefacte in jurul sagetii placa video integrata si ecran negru — windows-ul crapa si trebuie reinstalat. Da se poate reparacosta euro la cursul BNR.

Buna ziua Este o problema clasica la acest model — cipul video. Placx ce a constat reparatia? Buna ziua Posibil sa fie placa video. Buna ziua Am si eu o intrebare, stiu ca laptopul meu placa video integrata are placa video integrata, este dedicata.

Nici la comutare nu afiseaza nimic.

Placa Video Integrata Msi Pm9M V Driver Download

As vrea o parere, daca ar trebui sa il integrat repar sau nu se mai merita. Da, dupa ceva timp se incalzeste. Mentionez ca laptopul este recent achizitionat 2 saptamani. Care e problema cu placa video integrata grafica?

Buna ziua, detin un laptop fujitsu siemens ESPRIMO placa video integrata v,si am o problema insemnand ca in cazul in care tin calculatorul mai mult timp stins si apoi il aprind imi apare o imagine alba cu ceva fulgeraturi subtire un gri foarte deschissau ramane ecranu pur si simplu negru.

Related Drivers:  M2380A DRIVER FOR WINDOWS 7

Placi de baza – PC Garage

Buna ziua,am un acer aspire g cu o problema. Buna ziua Puteti trece cu el sa vedem de unde este problema? Bunaziua am o problema cu un laptop acer aspire ,Si anume cand instalez driverul placii video i se stinge display-ul,si se vad niste dungii rosii dar nu tot timpul,intrebarea mea este: Puteti sa veniti cu laptopul pentru o diagnosticare gratuita? Am incercat si alte solutii de racire placa video integrata primul reballing pad placa video integrata cu ventilatoare sau aplicatia SpeedFan dar n-au ajutat prea mult — problema a revenit dupa expirarea perioadei de garantie pe reparatie de unde si intrebarea despre o solutie de racire care sa rezolve cauza problemei noastre.

Ma gandesc sa nu fi avut o problema cu mufele de la cablul placa video integrata. In tot acest timp pe display nu este afisat nimic.

Trebuie sa astept sa se raceasca ca sa porneasca. Cat m ar costa reparatia placii video sau a placii de baza?